Menjava računovodskega servisa


racunovodski_servis_celje_asteli_icomini01_32x32 MENJATE RAČUNOVODSKI SERVIS ?

────────────────────

Za menjavo računovodskega servisa se lahko odločite KADARKOLI! Menjava računovodskega servisa je preprosta in brezplačna! Mi lahko za vas uredimo prenos in pridobimo dokumente preteklih let, ki so pomembni za nadaljnje nemoteno poslovanje vašega podjetja.

racunovodski_servis_celje_asteli_icomini09  Kako lahko sami opravite menjavo računovodskega servisa:

  • poiščete nov računovodski servis (na primer Asteli d.o.o.)
  • dogovor z obstoječim servisom o prekinitvi pogodbe (pomemben je rok za odpoved, ki ste ga s servisom določili v pogodbi)
  • Prevzem dokumentacije v obstoječem servisu (Primopredaja se navadno prevzame s Primopredajnim zapisnikom na katerem je popis vse dokumentacije in arhive, ki ste jo prejeli za nemoteno nadaljevanje dela pri drugem računovodskem servisu). Po prejemu se podpiše primopredajni zapisnik.
  • Dostava dokumentacije v nov računovodski servis, ki NEMOTENO nadaljuje delo tam, kjer je bilo končano.

racunovodski_servis_celje_asteli_icomini010  V kolikor za vaš novi računovodski servis izberete naše podjetje Asteli d.o.o. , se bomo po najboljših močeh trudili, da z vami ohranimo dolgoročno sodelovanje!

racunovodski_servis_celje_asteli_icomini02_32x32 ODPIRATE NOVO PODJETJE ?

────────────────────

Želite odpreti novo podjetje vendar ne veste ali odpreti s.p. ali d.o.o.? Za kakršnokoli pomoč ali nasvet nas lahko pokličete na GSM: 040/465-275 ali 031/355-955 ali nam pišete na lenka.tomazic@siol.net ali info@asteli.si in BREZPLAČNO vam bomo pomagali in svetovali pri odprtju s.p. ali d.o.o.!